Bilgisayar Rami

Bilgisayar Rami

Bilgisayar Rami ( Ram Bellek )

 

RAM veya Random Access Memory , oyun performansı için üçüncü en önemli bileşendir. Doğrudan işlemcinize bağlıdır, bu nedenle özellikle sadece tek kanallı RAM kullanıyorsanız işlemcinizin performansını gerçekten etkileyecektir. (Mümkün olduğunca çift kanal veya dört kanal kullanın, aksi takdirde etkin CPU hızınız düşecektir.)

 

Tek veya çift kanal ikileminin yanı sıra, bilgisayar RAMi hızı genellikle oyunlarda veya ortak çoklu görevlerde çok büyük bir fark yaratmaz. RAM hızının parladığı yer verimlilik uygulamalarındadır. Ancak dikkatli olun, çünkü RAM'inizin hızını bulmak sadece saat hızını bilmekten daha karmaşıktır.

 

Bu arada DDR3 RAM yerine DDR4 RAM satın almalısınız. DDR3 RAM daha yavaştır ve sisteminizde bu yavaşlığı fark edersiniz.

RAM ile en önemli olan miktardır . Ne kadar çok RAM'e sahip olursanız, sisteminizin geri kalanı birden fazla uygulamayı yönetmek ve zorlu modern oyunların bellek ihtiyaçlarını karşılamakta o kadar iyi olacaktır.

 

Aşağıda, yaygın RAM kapasitelerinin bir listesini vereceğiz ve bu da oyun için en iyisidir.

 

4GB Bilgisayar Rami - Hafif oyunlar ve temel bilgi işlem görevleri için uygundur. Ancak, modern oyunlar tarafından kolayca boğulmuş olacak.

8GB Bilgisayar Rami  - Oyun ve çoklu görevler için orta ölçektedir, birkaç yeni oyun bu miktardaki RAM'i bile tüketmeye başladı.

16GB Bilgisayar Rami - Verimlilik çalışması için başlamak istediğiniz miktar olması gerekir.

32GB Bilgisayar Rami - Ciddi verimlilik artışı gösterecektir.

 

 

RAM BELLEK MODELLERİMİZİ İNCELEMEK VE UYGUN FİYATLI SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.!!

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.